Završio ovosezonski CAP uz još jednu fenomenalnu kolekciju Twinsa i uzbudljiv modni show Juraja Zigmana

Foto: Anita Bukljas

CRO-A-Porter i ove je godine zatvorio svoja vrata u spektakularnom stilu - uz odličan modni show izvrsnog Juraja Zigmana.

Posljednju večer uljepšale su i revije Sonje Lamut te brandova Hippy Garden, Lokomotiva, Linea Exclusive i Twins.

Hippy Garden

Odličan Hippy Garden pokazao je snažnu kolekciju koja je prštala glamuroznim ženstvenim detaljima. Sexy haljinice, suknje i prsluke Hippy Garden upotpunio je gustim kožnim resicama, a uz komade u bijeloj i krem boji tu su se našle i kreacije u houndstooth uzorku te toploj zlatnoj boji. Hippy Garden žena i ove godine korača snažno i samouvjereno u kombinezonima i haljina s dubokim dekolteima te atraktivnim suknjama ili pak hlačama u kombinaciji s resicama na bluzama.

Sonja Lamut

Hvaljena dizajnerica Sonja Lamut svoje je poklonike razveselila još jednom kolekcijom ženstvenih komada s malim pomakom. Ove sezone Sonja se poigrala s duljinama te preko peplum topova prebacila nježne prozirne materijale, a prugice i gusti volani, također imaju važno mjesto u novoj kolekciji poznate hrvatske dizajnerice. Zaigrano i zanimljivo!

Lokomotiva

U kolekciji branda Lokomotiva našlo se svega: od pamučnih majica s printom, pamučnih potkošulja-haljinica, čipkastih bluzica, cvjetnih haljinica, kreacija od srebrne i zlatne umjetne kože pa do već prepoznatljivih suknji od tila. Nama su se svidjeli zanimljivi traper komadi, baš kao i raskošne suknje s bogatim volanima.

Linea Exclusive

Brand Linea Exclusive i ove je sezone na pisti Cro-A-Portera predstavio niz večernjih haljina. Linea predlaže dugačke haljine s visokim prorezima i dubokim dekolteima, ili pak mikro minice koje mogu nositi samo vrlo mlade djevojke s besprijekornom figurom. Kreacije Linee Exclusive i ove su sezone obogaćene trendi prorezima, prozirnim ušicima i košaricama na gornjim dijelovima haljina. Crvena, plava, narančasta i crna ključne su boje nove kolekcije.

Twins

Revija koju su svi čekali, ona uzbudljivog modnog dvojca Twins, opravdala je očekivanja. Twins modna čarolija ove godine dolazi u nježnim pastelnim bojama te donosi fantastičnih kreacija za žene koje vole iskakati iz mase, no pritom biti ženstveno odjevene. Hlačice s peplumom, atraktivne jaknice, romantične haljinice, ogrtači s printom i lijepo skrojene suknje i damske bluzice pokazale su da dečki apsolutno razumiju žensku figuru i kako je treba odjenuti i istaknuti, a nas je oduševio jedan zanimljiv novitet - suknje koje su s jedne strane uske, a s druge strane široke. Želite li nešto posebno - tu su haljine i korzeti sa šalicama čaja na grudima!

Juraj Zigman

Slavni riječki dizajner priredio je još jedan nezaboravni show kojim je beskrajno zabavio publiku. Oversized projekcije manekenki koje su stupale na pistu u Zigmanovim haljinama izgledale su čarobno, baš kao i cijela kolekcija kojom je ponovno uspio iznenaditi.Prepoznatljive trakice ove se sezone nalaze na haljinama žarkih boja, a tu su i zanimljivi detalji poput perja i našivenih cvjetića. Ni ove godine u Zigmanovoj kolekciji ne nedostaje atraktivnih dezena, ali i zanimljivih kreativnih rješenja.