Želiš li frajera za ozbiljno, nemoj mu odmah uskočiti u krevet!

Foto: Blush Lingerie

NISI ni dogovorila dejt s novim slatkim tipom kojeg si nedavno upoznala, a frendice te već pile sa savjetima poput onog "Nemoj mu odmah dati, misliti će da si jeftina". Tu dolazi na red ono vječno pitanje, je li žena laka ako spava s frajerom na prvom spoju, ili je osviještena moderna žena koja smatra da ima jednako pravo uživati u seksu na isti način kao mnogi muškarci. Činjenica jest da mnogi frajeri često vani pokupe komada za jedno noćnu avanturu, pa ih nitko nije nazvao lakima. Što god drugi misle, laka ili moderna, žena bi u slučaju da ne traži samo avanturu od muškarca trebala pričekati sa seksom.


Svrha čekanja nije doimati se dostojanstvenije, niti glumiti sveticu kako bi se uzdigle u njegovim očima. Ne trebamo se uzdizati u ni čijim očima već biti ono što jesmo, tko nas voli prihvatiti će nas takve. Međutim, ako želiš s nekime probati nešto što negdje i vodi trebala bi osigurati dovoljno vremena kako bi proučila svog novog tipa i otkrila ključne činjenice o njemu. A to definitivno ne možeš u roku tri dana dok on izigrava savršenog gentlemena. Ono što želiš saznati jest da li je stvarno onakav kako se prikazuje. Je li u vezi, oženjen ili već mjesecima prakticira raskidni seks sa svojom bivšom? Koristi li zaštitu, i je li svaki vikend mrtav pijan? Na kraju krajeva, zanima li ga išta više od prizora ispod tvoje haljine? Kako reagira na tebe, pokazuje li osjećaje? Muškarci testiraju naše emocionalne tipke kako bi vidjeli jesmo li dobar materijal za vezu, a mi bismo trebale učiniti isto -  je li naš frajer kandidat za vezu?

Ženama govore kako će njegovo srce osvojiti čudesan seks. To je pogrešan zaključak. Možda ga tvoj seksi performans u krevetu odvede u raj, ali to ne znači da mu je stalo do tebe niti će ga prisiliti da se brine o tebi. Ako je tvoj tip zagrijan za tebe i sviđaš mu se biti će sretan i samo da je s  tobom u društvu, što će reći da mu nije problem strpljivo čekati na seks. Osim toga, neka seks bude vrhunac vašeg iskrenog odnosa, u kojemu se osjećaš sigurno, a ne nastup iskusne profesionalke kako bi ga fascinirala.

Osim što čekanjem možeš filtrirati sve budale koje ti se samo žele zavući u gaćice, seks će ti biti bolji ako već neko vrijeme poznaješ svog frajera. Ako se kraj novog dečka osjećaš opušteno i slobodno više ćeš uživati u seksu. Možda je tvoj novi frajer tip muškarca s kojim možeš podijeliti svoju prljavu maštu i isprobati nove kinky igrice, a možda skužiš da je dosadnjaković bez strasti koji vodi seks bez dijaloga. Zato upoznaj svog kandidata prije nego što se odlučiš hoćeš li s njim u akciju i pričajte otvoreno o ljubavi i seksu.

Ponekad se avanture i ljetne romanse mogu pretvoriti u veliku ljubav, ali ono zadnje  što bi htjela da se desi jest da sjediš gola i sama ispod tuša i roniš suze dok ti razmazana maskara vrišti na licu, jer te frajer nije nazvao nakon fenomenalnog seksa. Ukoliko nisi spremna na taj scenarij, ako si emocionalna i želiš vezu s dečkom koji ti se sviđa, onda je bolje da preispitaš koje su njegove namjere. Što se više družiš i upoznaješ svog frajera to postajete više bliski, a  seksualna tenzija raste i raste, što je mnogo zabavnije od pijanog flerta kojeg se jedva sjećaš. Sve je u tajmingu, ako se odlučiš sa svojim dečkom spavati kada je pravo vrijeme, veće su šanse da će odnos potrajati, a s vremenom ćete završiti u vezi.