Živjela ženska druženja, ali zašto svaka od nas treba i muškog prijatelja?

Foto: Bershka

OBOŽAVAMO ženska prijateljstva, ali svakako nije loše imati i muškog prijatelja.

Ako se ne možeš sjetiti niti jednog razloga zašto je to tako, mi ih donosimo nekoliko.
 
1. Nema drame
 
Poznata je činjenica da su ženski odnosi puno emocionalniji i dramatičniji, jer su žene po prirodi takve. Ionako to ponekad može imati prednosti za prijateljstvo, ponekad može itekako iscrpiti. S druge strane, s dečkima nema drame, već je sve ležerno.
 
2. Muška perspektiva
 
Uvijek je dobro čuti muško mišljenje, jer potpuno je nemoguće pogoditi što se događa u muškim glavama. Muški prijatelj omogućit će uvid u njihov um i otkriti tajne muškog ponašanja, što bi ti moglo omogućiti da poboljšaš ostale odnose u svom životu.
 
3. Iskrenost
 
Dečki su ponekad bolji u davanju savjeta u određenim situacijama, jer su gotovo uvijek iskreni i izravni kod iznošenja svog mišljenja. I dok će si žene koji put međusobno prešutit onu pravu istinu ili ju dobro zapakirati, dečki se to neće ni potruditi, a to je ono što ponekad itekako trebaš.
 
4. Njegovi prijatelji
 
Osim što puno bolje od tebe može prepoznati dobrog ili lošeg muškarca, tvoj prijatelj sigurno ima puno svojih prijatelja, a možda je upravo jedan od njih ono što ti tražiš. Jesmo spomenule i sitne popravke po kući, koje on može riješiti bez problema?