„Ajme, a što ću sa šminkom??“ Mi imamo rješenje za vas!

Foto: Ambmakeup

IMATE li neko jesensko vjenčanje, svečanu prigodu ili samo želite zablistati jednu subotnju večer? Ova mlada djevojka je vaš odgovor.

Ana-Marija Budić - djevojka koja je brzo osvojila mnoge fanove zbog svojih vještina šminkanja, upravo je jedna od prvih na našem području koja je svoje znanje stekla u školi za vizažizam, ali kako i sama kaže, najviše je naučila upravo u praksi. 

Već pune dvije godine radi u salonu Hair by Ivy, gdje uz frizere upravo ona nudi usluge šminkanja. 

Njen rad se može prepoznati po tome da šminka na licu prvenstveno izgleda svježe, uredno, da se istakne ljepota lica svijetlo-tamnim tonovima. Ana-Marija će vam uvijek ponuditi svoje rješenje koje ona smatra najboljim prema vašim crtama lica, ali naglasak stavlja na Vašem odabiru, bilo to svježa, elegantna, nježna, jaka, drugačija šminka, kod nje možete dobiti sve što vam srce poželi.


 
Sama kaže kako joj je najdraže uređivanje obrva, koje također smatra i najbitnijim elementom šminkanja jer je to ono prvo što se primjeti na osobi i zbog toga u potpunosti može promijeniti cijeli look. 

Prateći želju da zablistate, iznenadite sebe te oborite s nogu svog partnera, obitelj i prijatelje, sa sigurnošću se možete prepustiti u ruke Ana-Marije i budite najljepše!

AMB MAKE UP 
Instagram: amb_make_up
Facebook: AMB Make Up