Ako je vjerovati Pinterestu, ovo je najpopularniji make-up za mladenke

Foto: Instagram, Getty 

TRADICIONALNE ili alternativne, nije ni bitno, jer sve mladenke imaju jednu zajedničku želju, a ta je da na vlastitom vjenčanju budu najljepše.

Uz vjenčanicu, glavnu ulogu tu igra i šminka, koja je najčešće neutralna, no izgleda da se mladenke sada malo odmiču od tradicije i teže bojama. Posebice jednoj, najženstvenijoj, čija je popularnost na Pinterestu u proteklih godinu dana porasla za čak 45 posto. Riječ je o nježno ružičastoj nijansi, koja podsjeća na latice ruža, a mladenke je obožavaju nositi na očima. 

 
Sličan make-up vidjeli smo i na proljetnoj reviji dizajnerske kuće Delpozo kao i na pistama Bridal Fashion Weeka u Parizu. 
 
 
A ako je nešto popularno na Pinterestu, možete biti sigurni kako se radi o hitu, baš kao i da ćete upravo u tom online katalogu naići na gomilu odličnih ideja.
 
Za najbolji izgled, kombinirajte dvije nijanse pastelno ružičaste - svjetliju nanesite preko cijelog kapka, a tamnijom osjenčite rubove očiju i utore. Ako ste vješte šminkerice, poigrajte se same različitim nijansama i tehnikama šminkanja, u protivnom se bolje prepustiti rukama stručnjaka, jer ipak se radi o najvažnijem danu u vašem životu.