Ako želite privući poglede, potrebne su vam hlače kakve nosi Maja Šuput

POČETKOM mjeseca Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov su otputovali na Bali i već tada je bilo jasno da je pjevačica u koferu ponijela i mnoge zanimljive modne komade. Prvo je u minijaturnoj haljinici potvrdila da jedan diskutabilan trend ne izlazi iz mode, a potom je Bali pretvorila u vlastitu modnu pistu. Naime, pohvalila se zavidnim brojem najrazličitijih kupaćih kostima pa bi njezin Instagram mnogima već sad mogao poslužiti kao ljetna inspiracija.

Iako više nikome nije nepoznanica da se Maja voli isticati svojim odjevnim kombinacijama, uvijek iznova uspije iznenaditi, ali i oduševiti. Nakon što je maloj crnoj haljinici dala uzbudljiv zaokret, isto je učinila s još jednim večernjim outfitom.

Ovog puta u fokusu su se, umjesto haljine, našle hlače. Model koji već nekoliko sezona nosi titulu najpoželjnijeg, hlače visokog struka, svoje su mjesto našle i u ormaru ove vrckave pjevačice.

U njezinom stilu, umjesto klasičnih, jednobojnih i decentnih, Maja je odabrala potpuno drugačiji primjerak s potpisom domaćeg brenda Krie Design. Efektne šljokičaste hlače osigurat će vam sve poglede, a mogu se nositi u mnogim različitim kombinacijama.

Domaća pjevačica ih je ovog puta iskombinirala uz romantičnu i profinjenu košulju na preklop koja zbog svojih predimenzioniranih rukava svemu daje vintage notu. U njezinom stilu nije zaboravila ni na sandale s vrtoglavo visokim potpeticama, a sve je začinila potpunim kontrastom - plavom torbicom.