Ana Gruica odabrala je vjenčanicu koju može nositi u mnogim drugim prilikama

Foto: Instagram/Sonja Dvornik

GLUMICA Ana Gruica prije mjesec dana udala se u tajnosti za psihijatra Borana Uglešića, a sada je na svojem Instagramu objavila fotografije s vjenčanja.

Splićanka koju smo navikli viđati u glamuroznim izdanjima, iznenadila nas je svojim izborom vjenčanice, ali i detaljem na glavi koji je zamijenio klasični veo.

Ana je sudbonosno da izgovorila u bijeloj svilenkastoj haljini bezvremenskog slip kroja s potpisom njenog omiljenog brenda Arileo, koju nakon vjenčanja može slobodno nositi u mnogim drugim prilikama i dugi niz godina.

Slip haljine jedan su od onih komada koji se baš uvijek vraćaju u modu, čemu ste i sami mogli svjedočiti proteklih nekoliko godina, a usto su i iznimno laskave te sjajne za kombiniranje.

Uz jednostavnu haljinu, Ana je na glavi nosila zanimljivu kapicu od čipke i perlica koju je dizajnirala kostimografkinja Ankica Matijaš po mladenkinoj ideji.

Mladoženja je također izgledao sjajno te je umjesto klasičnog crnog odabrao odijelo u bež nijansi i običnu crnu kravatu zamijenio onom na točkice.

Inače, Ani je ovo drugi put da je stala pred oltar. Prethodno je bila udana za bivšeg bodibildera i osobnog trenera Dijana Jahjefendića s kojim je u braku bila svega godinu i pol dana te se od njega razvela 2012. godine.

Utjehu je zatim pronašla u zagrljaju putopisca Hrvoja Šalkovića s kojim nikada nije stupila u brak, no zajedno imaju sina.