Angela Simmons VS. Rihanna: Razlika između prave i "wannabe" zvijezde

ŠTO razlikuje ove dvije djevojke? Obje su otkačeno obučene, ne boje se pokazati svoj stav i malo mesa te nose odjeću koja više podsjeća na donje rublje nego na garderobu. Ipak, razlika je ogromna. Dok Rihannin naoko nabacan stil ipak ima smisla i isfuran je sa stavom, jasno se vidi da je početnica Angela pokušala biti duhovita i moderna, ali je zbog nesuvislo nabacane odjeće i hrpe različitih uzorka postigla potpuno suprotan dojam. Pogledajmo što razlikuje pravu ikonu stila od "wannabe" zvijezde.

Mudro odabrani komadi

Rihanna, kao prava prvakinja stila, zna kako "smiriti" agresivan dojam čarapa s nacrtanim halterima, vrućih hlačica s američkom zastavom i prsluka od krzna, pa je ispod svega toga obukla jednostavne i klasične komade: bijeli t-shirt, traper jaknu i crne gležnjače. S druge strane, Angela je uz provokativne čarape i izvrsnu kožnu jaknu sa zakovicama obukla jarko plavu mini suknju i crveno bijeli korzet što je dovelo do potpunog modnog kaosa.

Sve ili ništa

Čak i najotkačenija kombinacija pada u vodu ako nije isfurana od glave do pete. Rihanna uvijek ima spremnu frizuru i make up koji njezine kombinacije čine potpunima, dok Angelina nemarno raspuštena kosa i "no make up" look potpuno kvare ukupni dojam.

Stav je bitan


Uz ovakvu snažnu kombinaciju, potrebna je i osobnost koja će takav outfit moći isfurati. Kulerica Rihanna ima ozbiljan izraz lica, sunčane naočale i stav koji govori: "Ja sam superzvijezda!", dok se Angela veselo smijucka i pogledom traži fotografe koji će uslikati njezinu pomno osmišljenu kombinaciju.