Angelina Jolie klasični je primjer žene koja procvjeta nakon razvoda

Foto: Splash News, Getty

PROŠLO je skoro godinu dana od njezinog prekida s Bradom Pittom.

A 42-godišnja glumica Angelina Jolie izgleda bolje nego ikad prije. To je pokazala jučer i prekjučer na filmskomu festivalu u Torontu, gdje je predstavila svoja dva filma koja je režirala.



Tako je sinoć na premijeri filma "First They Kill My Father" glumica zasjala u crnoj, asimetričnoj haljini od svile, na jedno rame, koja je imala i raskošnu mašnu na prednjem djelu, a kombinaciju je upotpunila elegantnim štiklama u istoj boji te visećim naušnicama.



Samo dan prije, zasjala je u potpuno bijeloj kombinaciji širokih hlača i topića, s besprijekornim make up-om i frizurom, zbog čega su svi komentirali da izgleda "preporođeno" nakon razvoda od Brada, koji je u tijeku.



Podsjetimo, par se zaljubio na setu filma "Mr. and Mrs. Smith" 2004. godine, no vjenčali su se tek 10 godina kasnije. No problem je bio taj, što je Brad u to vrijeme bio u braku s holivudskom miljenicom Jennifer Aniston, koju je na kraju ipak odlučio ostaviti u kriznoj 7. godini braka, upravo zbog Angeline. Crnokosa zavodnica ubrzo se našla na udaru brojnih kritika, a godinama se morala nositi sa stigmom "razaračice brakova".



No nakon 12 godina ljubavi i 2 godine braka, razoren je i njezin, a šuškalo se kako ju je Brad varao, psihički zlostavljao, pio te bio nasilan prema njihovoj djeci pa je njihov prekid tjednima bio glavna tema svih naslovnica.

To nikada nije službeno potvrđeno, a Angelina je utjehu nakon razvoda pronašla u svoje šestero djece od kojih se ne odvaja, a tako je bilo i u Torontu, gdje je doista imala najslađu pratnju.