Angelina u romantičnoj bijeloj haljini opet pokazala koliko joj razvod godi

Foto: Getty

GLUMICA u posljednje vrijeme blista.
 
Nakon što se krajem 2016. poslije dvije godine braka i ukupno 12 godina veze razvela od glumca Brada Pitta, Angelina je procvjetala. U proteklih godinu dana ponovno je postala rado viđen gost na brojnim svečanim događanjima te nas gotovo svaki put oduševila svojim glamuroznim izdanjima. Ništa drugačije nije bilo ni na sinoćnjoj dodjeli nagrada Critics' Choice gdje se pojavila u romantičnoj bijeloj haljini i sivim baršunastim salonkama.
 
 
42-godišnju ljepoticu navikli smo viđati u njenoj omiljenoj crnoj boji pa je ovo izdanje bilo pravo iznenađenje i osvježenje, no njen drugi zaštitni znak, crveni ruž, ni ovoga puta nije izostao i savršeno je zaokružio glamurozni look.
 
 
Usku haljinu s otkrivenim ramenima, perjem i visokim prorezom potpisuje britanski luksuzni brend Ralph & Russo, a ovo je i njeno drugo izdanje s perjem u proteklih tjedan dana. Na dodjeli Zlatnih globusa održanoj u nedjelju Angelina je nosila crnu haljinu Atelier Versace s perjem na rukavima u kojoj je također izgledala prekrasno.
 
 
Pogled na još neka njena glamurozna izdanja s crvenog tepiha u proteklih godinu dana jasno pokazuje da glumici itekako godi život bez Brada jer kako vrijeme ide ona samo sve više blista.