Antonija Stupar Jurkin i Lejla Filipović sinoć su plijenile pozornost u prozirnim haljinama

John Pavlish

ZGODNE Hrvatice pokazale su da budno prate svjetske trendove.

Prozirne haljine već neko vrijeme dominiraju holivudskim crvenim tepisima, a i na našim prostorima sve su popularnije. Sinoć su na reviji dizajnerice Aleksandre Dojčinović dvije domaće zvijezde plijenile pažnju u atraktivnim, prozirnim haljinama, obje s potpisom domaćice večeri, a riječ je o voditeljici Antoniji Stupar Jurkin i našoj bivšoj missici Lejli Filipović.

Antonija je nosila crnu haljinu od tila s uzorkom lišća, zanimljivim rukavima i remenom u struku, a ispod haljine je obukla crni bodi. Look je upotpunila i odličnim crnim sandalama s isprepletenim remenjem i upečatljivom block potpeticom te clutch torbicom. Lejla je, pak, odabrala haljinu u prekrasnoj smaragdno zelenoj nijansi.

Njena haljina bila je nešto duža od Antonijine, no imala je i dublji dekolte te je, u stilu osamdesetih, imala i naglašena ramena. I Lejlinu u haljinu u struku krasi remen, a ona je ispod nje obukla bijeli bodi. Bivša missica također je nosila crnu clutch torbicu i sandale u istoj boji, samo što su njene bile posute šljokicama.