Astrolozi tvrde: Danas je najsretniji dan za ljubav za sve znakove zodijaka

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

KAKO tvrde astrolozi, 27. siječnja, odnosno danas, dolazi do poravnanja romantične Venere i osjećajnog Neptuna na nebu tako da možemo očekivati sve moguće emocije u pogledu partnerstva, prenosi Cosmopolitan.

Bez obzira na to kojem horoskopskom znaku pripadate, vaše će se srce zagrijati usprkos hladnoći.

Ovan

Život će vam se činiti kao da je to vaš vlastiti romantični roman. Ipak, nemojte previše vremena provoditi među plahtama, tako da zaboravite na sve svoje druge obaveze i odnose kao što su posao, prijatelji i obitelj.

Bik

Kako vam ne bi postalo dosadno, važno je očijukati i održavati opuštenu vezu bez obaveza u ovom trenutku. Jedini problem: kada se uloge preokrenu (što se, zapravo, može dogoditi), htjet ćete nešto više.

Blizanci

Posao vam je možda u kaosu, ali zato vam je voljena osoba na vrhu liste prioriteta. Činite promjene na profesionalnom planu kako biste se prilagodili svojoj srodnoj duši. Ne brinite, cijenit će sav vaš trud koji ste uložili da veza funkcionira.

Rak

Ovo je vrijeme kada planirate romantično putovanje s partnerom. Znate, jedno od onih na skoro pustom otoku gdje biste se mogli noću kupati goli, a danju jahati konje na plaži. Učinite ovaj san javom i rezervirajte vikend bilo gdje kako biste se povezali na dubljoj razini.

Lav

Vi doživljavate čistu, silnu prisnost. To podrazumijeva rušenje svih zidova koji stoje između vas i osobe koja vas privlači. To bi moglo biti zastrašujuće za bilo koga, osim za vas, jer vi volite biti u centru pažnje.

Djevica

Vi tragate za pažnjom! Želja za povezivanjem s nekim posebnim je veća nego što je bila prije samo tjedan dana. Ovo neće biti nešto prolazno, bit će to vrijeme kada ćete se istinski povezati s nekim. Svadbena zvona već se čuju u pozadini!

Vaga

Došlo je vrijeme da se vaš život poboljša, zar ne? Kako bi bilo da vi napravite prvi korak? Možete upoznati nekog novog i zgodnog preko Tindera, tko “nije vaš tip”, ali čini da se ”rastopite” kada zatvorite oči.

Škorpion

Vaš prvi susret dana može biti početak nečeg prelijepog. Ali, umjesto da sjedite u lokalnom baru i pričate o svojim životima, budite kreativni! Izvedite tu osobu na tečaj kuhanja ili paintball kako biste se dosta smijali i stekli zajedničke uspomene.

Strijelac

Vi nikada niste bili tip koji se želi obavezati samo jednoj osobi… Sve do sada! Provedite lijenu, zimsku nedjelju u krevetu, razmjenjujući nježnosti i međusobno se zbližavajući. Naravno, u spavaćoj sobi mobiteli nisu dopušteni!

Jarac

Osjećate želju za očijukanjem. Napravite prvi potez tako što ćete poslati poruku svojoj simpatiji na Instagramu. Ne budite nervozni! Pozvat će vas na dejt prije nego što vi dobijete šansu to učiniti.

Vodenjak

Imate tajnog obožavatelja koji je veoma zaljubljen u vas. Prije nego što počnete pretraživati svoju listu pratitelja na Instagramu pitajući se tko bi to mogao biti, zapamtite: možda im je potrebno malo vremena prije nego što vam se obrate. Ne brinite, oni će vam se otkriti i odati vam svoje osjećaje koji će vas “razbuditi”.

Ribe

Ovo je vaše vrijeme da zablistate na polju romantike! Veza vam se tog dana može produbiti i bit ćete zaljubljeniji nego prije. Pokušajte ostati prizemni.