Badić koji je Nicole Scherzinger odabrala za ljetovanje u Hrvatskoj možemo si priuštiti i mi

Foto: Instagram, Rare London, Missguided

LIJEPA Nicole obožava putovati te pokazivati svoje savršeno tijelo u bikiniju.

Zgodna pjevačica ovih je dana posjetila i Hrvatsku, a slike s luksuzne jahte objavila je na svom Instagram profilu. Društvo joj rade i dečki iz popularne grupe The Black Eyed Peas.
 
 
A dok se bivša djevojka Lewisa Hamiltona sunča i odrađuje treninge joge, dečki su se pohvalili fotkama s doručka, a glasine su odmah krenule u smjeru toga kako bi 38-godišnja Nicole mogla biti nova pjevačica grupe te tako naslijediti slavnu Fergie.
 
 
No, Nicole je još nečime privukla itekako puno pozornosti, a radi se o njezinom savršenom tijelu i sexy bikiniju boje fuksije, u kojem se slikala, objašnjavajući koliko je blagoslovljena zbog nevjerojatnih mjesta koje može posjetiti zahvaljujući svom poslu.
 
 
Iako je ovo ljeto pri kraju, badić svakako možete nabaviti za sljedeće, a sve zainteresirane žene, razveselit će njegova vrlo pristupačna cijena.
 
 
Naime, prelijepi bikini je djelo brenda Rare London, a cijena mu je 22 funte, odnosno nešto manje od 200 kuna. Nicole je inače poznata po tome što često oblači komade high street brendova, a često je se može vidjeti i u onima slavnog Missguided-a, za kojeg je i sama dizajnirala.
 
 
Nadamo se kako Nicole uživa u Hrvatskoj punim plućima!