Bella Hadid sinoć je tijelom i haljinom ponovno zasjenila svoje kolegice

Foto: Splash News, Getty 

SINOĆ je u New Yorku održan još jedan u nizu partyja Victoria's Secreta.
 
Povod? Snimka showa koji je prije nekoliko dana održan u dalekom Šangaju i na kojem su poznate ljepotice još jednom zasjale u svojim najboljim izdanjima.
 
 
Među njima su bile veteranke poput Adriane Lime, Candice Swanepoel, Lily Aldridge te Alessandre Ambrosio kojoj je ovo bio posljednji show, ali i mlađe nade kao što su Jasmine Tookes, Josephine Skriver, Lais Ribeiro te sveprisutna Bella Hadid.
 
 
Ona je spomenutom pistom hodala po drugi put, a zanimljivo je kako slavni brend ove godine na pistu nije pozvao njezinu stariju sestru Gigi te najbolju prijateljicu Kendall Jenner koja je u međuvremenu potpisala unosan ugovor s jednim drugim proizvođačem donjeg rublja.
 
 
Bella je blistala, a svoje lijepo lice i tijelo pokazala je i na svim zabavama koje su uslijedile. Ništa drugačije nije bilo niti sinoć kada joj je još jednom pošlo za rukom zasjeniti i poznatije kolegice u kožnoj haljinici s prorezom i dekolteom.
 
 
Iako njezini mrzitelji neprestano ističu kako nije zaslužila slavu koju duguje isključivo poznatim i bogatim roditeljima te operacijama, činjenica jest kako smeđokosa ljepotica u posljednje vrijeme izgleda sve bolje i bolje, a njezine haljine za crvene tepihe sve više golicaju maštu.
 
 
Šuška se i kako se ljepotica pomirila sa svojim bivšim dečkom The Weekndom, iako još uvijek nema službene potvrde pa se ne zna blista li zbog njega ili sretnog samačkog života.