Beyonce izbacila novi album "Lemonade" te priznala kako ju je suprug Jay-Z varao?

Foto: Screenshot Youtube, Instagram Getty

NAPOKON je otkriveno što se krije iza tajnog projekta "Lemonade" slavne Beyonce.

Prošlog tjedna, slavna pjevačica izbacila je neobičnu video najavu pod nazivom "Lemonade", u kojoj se izmjenjuju scene kao iz nekog trilera ili horora, u pratnji jezivih zvukova i njezine naracije.
 
Fotke vezane za ovaj tajanstveni projekt Beyonce je počela objavljivati još prije nekoliko mjeseci, a među fanovima je odmah počela rasprava o čemu se tu točno radi. A jučer smo napokon saznali odgovor.
 
 
Naime, "Lemonade" je naziv njezinog novog, šestog po redu studijskog albuma, koji je u cijelosti dostupan na Tidalu, glazbenoj platformi u vlasništvu njezinog supruga Jay-Z-ja, a njega je pratio film, koji je premijeru imao sinoć na HBO-u. U njemu je Beyonce predstavila 11 novih pjesama i kolekciju videa za svaku, a uzburkala je i javnost brojnim stihovima, u kojima su obožavatelji odmah prepoznali priznanje kako ju je suprug varao.
 
 
"Što je gore, izgledati ljubomorno ili ludo? Ljubomorno i ludo.  Radije bih bila luda", samo je jedan od stihova, no ništa naravno nije potvrđena, iako se već neko vrijeme šuška kako paru ne cvjetaju ruže u braku.
 
"Limunada" zapravo sadrži 12 pjesama, uključujući hit "Formation", koji je izašao ranije ove godine, kao i suradnje s The Weeknd-om, Kendrickom Lamarom i Jackom Whiteom.

Ovo nije prvi put da je sexy pjevačica iznenadila obožavatelje novim glazbenim materijalom, s obzirom da je i prošli album izašao potpuno nenajavljen, u prosincu 2013. godine. On je odmah zasjeo na broj 1 Billboardove ljestvice, a postao je i najbrže prodavani album u povijesti iTunes-a, kojeg je s trona kasnije skinuo album "25", slavne Adele.
 
Novi album te sat vremena dugi filmski specijal na HBO-u, obožavatelje su razveselili samo nekoliko dana prije nego lijepa pjevačica kreće na svoju "Formation" svjetsku turneju, koja će započeti 27. travnja u Miamiju.