Beyonce na pozornici pokazala novu boju kose i promijenila šest outfita

Foto: Getty Images

PJEVAČICA Beyonce je sa svojim suprugom reperom Jey Z-jem jučer nastupila na festivalu Global Citizen i Južnoafričkoj Republici kojim je odana počast Nelsonu Mandeli stoljeće nakon njegova rođenja.

Pjevačica je iskoristila tu priliku kako bi predstavila svoju novu boju kose, a za vrijeme nastupa je promijenila i čak šest outfita.

Nakon što je proteklih nekoliko godina bila plavuša, odlučila se vratiti među brinete no ovoga puta uz maleni obrat, a sigurni smo da će svojim novim lookom Beyonce pokrenuti trend.

Embed from Getty Images

Kako vidite, pjevačica je pramenove uz lice obojila u puno svjetliju nijansu od ostataka kose te je raspustila svoje prekrasne prirodne kovrče. A još zanimljiviji od njene nove frizure bio je šareni outfit u kojem je izašla na pozornicu i na kojem je prikazana karta Afrike, a djelo je dizajnerice Mary Katrantzou.

Pjevačica se zatim presvukla u crno-bijelo izdanje s perjem i potpisom modne kuće Balmain. 

Embed from Getty Images

Njen treći look bio je posve drugačiji od prethodnih. Nakon dva oskudna outfita, Beyonce je na pozornicu izašla u raskošnoj jarkoružičastoj maksi haljini s voluminoznim volanima i načinjenoj od slojeva tila koju potpisuje brend Ashi Studio.

Embed from Getty Images

Zatim je ponovo pokazala noge u kratkoj šarenoj haljinici dizajnera Estebana Cortazara koja je načinjena od nekoliko tisuća raznobojnih perlica, a pjevačica je nosila i tradicionalne afričke ringove za vrat koji se zovu Ndebele.

Embed from Getty Images

Iz šarenog se presvukla u jednobojni, zeleni outfit s bodijem i dugačkim plaštom s napuhanim rukavima.

Embed from Getty Images

Nastup je završila u žutom Versace kombinezonu koji je bojom uskladila sa šeširom i kaputom, dok su plesačice nosile isti outfit samo u drugim bojama.

Embed from Getty Images