Beyonce napokon pokazala prekrasnu vjenčanicu koju je nosila na obnovi zavjeta

Foto: Getty Images, Instagram

PJEVAČICA se na Instagramu prisjetila svojih omiljenih trenutaka iz 2018. godine.

Beyonce je objavila video montažu fotki s događaja tijekom godine, od Grammyja, preko njenog nastupa na Coachelli, do zajedničke turneje sa suprugom, te prekrasnih obiteljskih trenutaka iz 2018. 

Snimka koju je pjevačica objavila je ubrzana i teško je detaljno pregledati fotke, no među njima je jedna koja konačno u potpunosti prikazuje Beyonceinu vjenčanicu koju je nosila na obnovi zavjeta s Jay Z-jem. Srećom, dizajnerica haljine je uspjela napraviti screenshot fotke te ju je objavila na svojem Instagram.

"Queen B je nosila Thelma haljinu za obnovu zavjeta s Jay Z-jem u lipnju, no ovo je prva službena fotka s tog dana koja je isplivala u javnost", napisala je dizajnerica vjenčanice Galia Lahav u opisu, a zatim je objavila bolju fotku haljine. 

Vjenčanica sirena kroja ima dramatične napuhane rukave, čipkaste detalje i izvezene bisere, a cijena joj je 15 tisuća dolara, kako prenosi E! News. Beyonce ju je uskladila s dugačkim velom i minijaturnim sunčanim naočalama koje su joj podarile kul izgled.

Obožavatelji su do sada uspjeli vidjeti samo djelić vjenčanice na fotki koju je Beyonceina mama Tina Knowles objavila na svojem Instagramu u lipnju prošle godine.