Bivša Miss svijeta zrači samopouzdanjem dok nosi trendove sezone

Foto: Instagram

BIVŠA miss svijeta i glumica, Priyanka Chopra oduševila nas je outfitom koji je nosila na jednu dobrotvornu večeru.

Naime, glumica je od glave do pete bila obučena u Chanel i izgledala je odlično. Priyanka se odlučila na Channelov kombinezon u prepoznatljivom uzorku te kuće.

Kombinezon koji je bio prošiven s nekoliko nijansi bež, bijele i zlatne boje imao je i zanimljive džepiće te kratke rukave. I dok je u gornjem dijelu pratio liniju tijela, na nogama se širi u popularne hlače palazzo kroja.

Izgleda odlično i ona to zna

Lijepa glumica upotpunila je cijeli look niskom ogrlica od dijamanata i bisera te sitnim naušnicama, ali i prozirnom Chanelovom clutch torbicom koja je rađena po prepoznatljivoj bočici njihovog popularnog parfema.

Priyanka je na svojem Instagramu objavila nekoliko fotografija ovog looka, na kojima vidimo kako je uz ovaj kombinezon iskombinirala i jednostavne bež sandale te kako je oko struka nosila remen koji je savršeno odgovarao ogrlici koju je nosila oko vrata.

Posebno nas se dojmila fotografija na  kojoj Priyanka sjedi na klupi u ovom outfitu kojemu je još dodala i minijaturne naočale. Moramo priznati da glumica izgleda odlično te da i ona sama to zna, jer je zračila samopouzdanjem.

Ovaj Priyankin otmjeni ali i opušteni look savršena je kombinacija za ljetne prigode poput kasnih svečanih večera ili pak vjenčanja.