Blogerica s ovih prostora ima kolekciju torbica vrijednu 900.000 kuna

Foto: Instagram

LJUBAV žena prema njihovim torbicama dobro je poznata stvar, no među nama postoje one koje su za torbicu spremne dati pravo malo bogatstvo.

Daily Mail potrudio se pronaći te žene i predstaviti ih javnosti, a među njima se našla i jedna modna blogerica s ovih prostora.

Vjerujemo da Tamaru Kalinić ne trebamo posebno predstavljati. Ova brineta podrijetlom iz Bosne i Hercegovine odrasla je u Novom Sadu, a od 18. godine živi u Brightonu gdje je završila studij farmacije. Prije nekoliko godina ljubav prema pisanju bloga je pobijedila pa je Tamara ostavila posao u ljekarni i počela pisati blog full time.

Sudeći po njenoj kolekciji torbica, bila je to prava odluka. Vrijednost njene kolekcije, koja broji 50 torbica iznosi 100,00 funti, odnosno 900.000 kuna. Ovo je njena priča.

"Postoji samo jedan način za liječenje slomljenog srca - nova dizajnerska torbica. Kad sam prekinula se dečkom prošlog Božića nakon tri godine veze, otišla sam u šoping i potrošila 1600 funti na novu tamnoplavu Celine torbicu. I nisam tu stala: Čak sam je zamotala i stavila je ispod bora kao poklon samoj sebi, da je otvorim na božićno jutro. Iako znam da nas materijalne stvari ne mogu uistinu razveseliti, ova jest.

Kupnja torbica jedan mi je od omiljenih hobija, to je poput odlaska u luksuzni spa na jedan dan.

Ako sam tužna, ništa me neće više razveseliti od odlaska u Gucci ili Dior. Njihova usluga je nevjerojatna, zaista vas tretiraju kao kraljicu. Dok vam pomažu oko kupnje, ponudit će vam piće i jako se potruditi oko zamatanja vaše torbice. Kad izlazim iz tih dućana osjećam se kao da lebdim. S jednom od tih torbica pod rukom, zaista sam sretna jer nosim nešto tako lijepo.

Moja strast prema torbicama počela je kad mi je mama kao tinejdžerici kupila Gucci torbicu. Bila sam ekstatična, nikad mi nije dosadila. Nosila sam je svaki dan dok nije postala toliko uništena da se više nije mogla nositi. Ipak i danas je imam, kao mali suvenir.

Kad sam imala 20 godina sama sam si kupila prvu dizajnersku torbicu, Louis Vuitton kožnu torbu za 600 funti. Bila sam studentica i bilo mi je teško doći do novca, no dugo sam je gledala i bila sam užasno uzbuđena kad sam je napokon kupila. Moja je kolekcija u početku polako rasla, jer sam morala štedjeti za svaku torbicu, no nakon što sam pokrenula blog prije nekoliko godina, rasla je sve brže jer sam se posvetila tome da stvorim savršenu kolekciju.

Trudim se ne prijeći brojku od 50 torbica jer mislim da, ako ih imate više, ne koristite ih u dovoljnoj mjeri pa darujem torbice ako dobijem ili kupim novu. Trenutno mi je najdraža Hermesova Constance, koja košta 6000 funti.

Novu torbicu kupujem svakih šest tjedana, u kojima mogu uštedjeti 1800 funti. Srećom, mogu si to priuštiti, no moji prijatelji misle da sam luda. Ne bih to nazvala opsesijom, već strašću.

Veoma sam darežljiva sa svojim torbama, rado ih posuđujem. Zašto ne bi svi uživali u mojoj kolekciji", ispričala je Tamara.