Bolivudska ljepotica pokorila Cannes u haljini u koju je uloženo 3000 sati rada

Foto: Getty

DAVNE 1994, godine bila je Miss svijeta, a od tada se redovito nalazi na raznim top listama najljepših žena.
 
Nakon osvajanja laskave titule, posvetila se glumačkoj karijeri i danas je jedna od najpoznatijih bolivudskih zvijezda te je rado viđeno lice i na brojnim holivudskim događajima. Riječ je o Aishwaryai Rai koja i u 44. godini uspijeva svojom pojavom zasjeniti sve prisutne, što je još jednom potvrdila na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Cannesu.
 

Embed from Getty Images

Bolivudska glumica prošetala je crvenim tepihom u svjetlucavoj ljubičastoj haljini s motivom leptira i dugačkim šlepom u kojoj je bila pravi mamac za poglede. A s obzirom na to da je u izradu njene haljine uloženo nekoliko tisuća sati rada, kako otkriva Harper's Bazaar, bilo je i za očekivati da će lijepa Aishwaryai u njoj izgledati spektakularno.
 

Embed from Getty Images

Naime, riječ je o haljini s potpisom dizajnera Michaela Cincoa koja je potpuno prekrivena Swarovski kristalima u nijansama ultra-ljubičaste i ponoćno plave, s crvenim vezom, te ima šlep dugačak 6 metara. Haljina oponaša preobrazbu leptira, kako je za časopis otkrio sam dizajner, te je izrazito laskavog kroja koji naglašava ženstvenu siluetu.
 
 
U izradu ove efektne haljine uloženo je 3000 sati rada, što je oko 125 dana, a dizajner je pri njenoj izradi poštovao želje glumice, piše Harper's Bazaar.