Brad i Angelina slave 2. godišnjicu braka: Pogledajte njihova najbolja izdanja s crvenog tepiha

Foto: WENN, Getty, Giphy, Splash News

PAR se zaljubio na setu filma "Mr and Mrs Smith" 2004. godine, no vjenčali su se tek 10 godina kasnije.

Kada su se pojavili zajedno na velikom platnu u spomenutom filmu, Brad i Angelina izgledali su savršeno zajedno.

No, problem je bio taj, što je Brad u to vrijeme bio u braku s holivudskom miljenicom Jennifer Aniston, koju je na kraju ipak odlučio ostaviti, u kriznoj 7. godini braka, zbog Angeline.

Crnokosa zavodnica ubrzo se našla na udaru brojnih kritika, a godinama se morala nositi s epitetom "razaračice brakova".



12 godina kasnije, par je jednako sretan, imaju šestero djece, a nedavno su u Los Angelesu proslavili i 2. godišnjicu braka.

Tom prilikom, proveli su intimnu večer u Beverly Hills Hotelu, koji su napustili sljedećeg jutra. "Bili su samo njih dvoje. Imali su romantičnu večeru, a zatim su se povukli u sobu. Već drugo jutro su otišli", otkrio je očevidac.

Obzirom na šestero djece, 15-godišnjeg Maddoxa, 12-godišnjeg Paxa, 11-godišnju Zaharu, 10-godišnju Shiloh te 8-godišnje blizance Knoxa i Vivienne, potpuno je jasno zašto par itekako cijeni ovakve intimne trenutke.



Podsjetimo, prije 2 godine, Brad i Angelina tajno su se vjenčali u jednom dvorcu u Francuskoj, a tom prilikom, mladenka je zasjala u raskošnoj vjenčanici brenda Versace, koju su oslikali mališani.

Angelina je prije Brada bila u braku s glumcima Jonnyjem Lee Millerom i Billyjem Bobom Thorntonom.

Mi smo na jednom mjestu sakupili njihova najbolja izdanja na crvenom tepihu, koja dokazuju zašto se Brangelina smatra jednim od najatraktivnijih parova današnjice.