Brojne manekenke posljednjih dana podižu kombinacije jednim seksi komadom

Foto: Getty, Instagram, Splash News 

VICTORIA'S Secret ljepotice sinoć su okupirale New York.
 
Tamo je održana glamurozna zabava povodom izlaska snimke tradicionalnog showa slavnog brenda koji je prije nekoliko dana održan u dalekoj Kini, točnije Šangaju.
 
Sve njegove glavne zvijezde tako su jučer okupirale prigodno ružičasti tepih u seksi kreacijama, a među njima je bila i veteranka Adriana Lima koja i s 36 godina izgleda bolje od nekih mlađih kolegica.
 
Zanosna Brazilka poznata je po lijepom licu i besprijekornom tijelu koje održava boksom, ali i tome što voli i zna kako istaknuti svoje atribute.
 
 
Sinoć se tako odlučila za potpuno crnu kombinaciju duge suknje s prorezom i sakoa koji je u potpunosti raskopčala kako bi pokazala svoj srebrno-crni korzet sa šljokicama koji je u trenu podignuo kombinaciju.
 
 
Istim se trikom jučer poslužila i njezina kolegica Josephine Skriver koja je korzet u nježnoj ružičastoj boji iskombinirala na svilenu košulju i hlače te bijeli teddy kaputić koji je bio "točka na i" divnom pastelnom stylingu koji je istovremeno bio romantičan, ali i vrlo seksi.
 
 
I njihova kolegica Romee Strijd nedavno je u prvi plan stavila svoj korzet kariranog uzorka koji je iskombinirala na kožnu minicu i crni sako.