Brooklyn uručio nagradu mami Victoriji, Caitlyn Jenner zablistala u haljini s potpisom Moschino

Foto: Splash

KAO i svake godine, i ovogodišnja dodjela nagrada za ženu godine časopisa "Glamour" bila je raskošna, glamurozna i puna iznenađenja.

Uz brojne ljepotice koje su stigle na tu dodjelu, apsolutne zvijezde večeri bile su Victoria Beckham i Caitlyn Jenner, koje su obje primile nagradu za utjecajnu ženu u 2015. prema izboru čitatelja ovog uglednog časopisa.

Zgodna Victoria Beckham na dodjeli se pojavila u prekrasnoj crvenoj haljini iz svoje vlastite kolekcije, a dopratio ju je sin Brooklyn koji je mami na pozornici i uručio nagradu. Victoria je zahvalila suprugu, obitelji i čitateljima, a izgledala je zaista zanosno s raspuštenom kosom i snažnim sjenilom na očima. 16-godišnji šarmer Brooklyn (hm, pitamo se na koga) izgledao je odlično u tamnoplavom odijelu, a na pozornicom je vladao samopouzdano te sve raznježio kad je mami rekao: "Tako sam ponosan na tebe i tako sam sretan što sam ovdje. Volim te!"

Caitlyn Jenner za ovu je prigodu odabrala zanosnu plavu toaletu koja nježno otkriva dekolte i ramena, a koju potpisuje kuća Moschino. Caitlyn je održala dirljiv govor te publici ispričala zanimljivu anegdotu. Naime, više od godinu dana Caitlyn nije mogla letjeti jer nije imala nove isprave na kojima piše da je žena!

66-godišnja reality zvijezda kosu je podignula u francusku punđu, a na dodjelu ju je dopratila kćerka Kylie. Mnoge je iznenadilo što Kylie nije iskoristila ovu priliku za još jednu sexy toaletu već je došla odjevena u crne traperice i traper jaknu s poderanim rukavima. Pretpostavljamo da je htjela dopustiti Caitlyn da uživa u svom trenutku.

Psst! Na dodjeli "Glamourovih" nagrada u New Yorku pojavila se i prekrasna trudnica Ivanka Trump koja je izgledala čarobno u ružičastoj haljini.