Burna ljubavna priča najljepše žene na svijetu koja nije završila sretno

Foto: Getty, Instagram

PAR se rastao 2013. godine, nakon 18 godina ljubavi.

Talijanska glumica i jedna od najljepših žena na svijetu, 52-godišnja Monica Bellucci, svog je bivšeg supruga, francuskog glumca Vincenta Cassela upoznala davne 1996. godine, na setu filma "The Apartment". Par se vjenčao 1999. godine u Monacu na tajnoj ceremoniji, dobio dvije kćeri, Devu i Leonie, a ljubavni krah potvrdili su u kolovozu 2013. godine.



Kako je jednom prilikom sam priznao, glumac nije imao puno ozbiljnih veza u mladosti, već potpuno suprotno: "skakao" je s jedne žene na drugu, a veze mu ne bi trajale više od 3-4 mjeseca. No, sve se promijenilo kada je upoznao prelijepu Monicu, koju je često nazivao "prvom ljubavi".



"Prije nego sam upoznao Monicu, obećao sam si kako se neću petljati s kolegicama na setu. Mislio sam kako bi to bila potpuna katastrofa, no mislio sam i kako ju je redatelj zaposlio, jer je model. No, kemija između nas se nije dogodila odmah, ali sam joj se divio. Snimili smo još nekoliko zajedničkih filmova nakon toga, i za nas je to bilo super, jer smo znali odvojiti privatno i poslovno. Nikada ne bismo otišli u krevet sa scenarijima. No, jedino što nisam mogao gledati jest Monicina duga scena silovanja u filmu "Irreversible", otkrio je u jednom intervjuu šarmantni glumac, koji se često smatra jednim od najsexy frajera na planeti, iako možda nije primjer klasične ljepote. No, ženski dio publike svakako će se složiti kako u dotičnom ima "ono nešto".



Zanimljivo je kako je par u intervjuima često bio brutalno realan o svom ljubavnom odnosu i braku, a bilo je i dobro poznato kako su često znali živjeli na dvije adrese, u Parizu i Rimu, dok je Vincent značajno vrijeme proveo i sam u obiteljskom domu u Rio de Janeiru.

"Nikada ne znaš koliko će brak trajati. Danas funkcionira, no za godinu dana... Ne znam", "Bilo bi urnebesno očekivati da će mi Vincent biti vjeran, ako smo odvojeni po nekoliko mjeseci", "On je jako sexy, no on nije normalan muškarac. Ponekad ga obožavam, a ponekad ga želim ubiti", bile su samo neke od izjava prelijepe glumice tijekom njihovih zajedničkih godina.



"Strast možete osjetiti za najgoreg čovjeka, kojeg ste ikad upoznali, ali to nema nikakve veze s dubljim partnerstvom. U takvom jednom odnosu, strast ostaje, ali još je važnije povjerenje, poštovanje, kada znate da će taj čovjek biti tu za vas. To je važnije od vjernosti", nastavila je Monica, a razlog njihovog kraha braka ni dan danas se ne zna sa sigurnošću. Jedino što su oboje priznali jest kako je ta odluka bila zajednička.



Par je krah braka skrivao punih mjesec dana, a njemu su prethodile i burne svađe, među kojima i jedna javna, u zračnoj luci. Vincent danas uživa u vezi s 27-godišnjom manekenkom Tinom Kunakey, dok se za glumicu od razvoda šuška kako ju je osvojio azerbejdžanski oligarh Telman Ismailov, poznat i po tome što često plaća milijune dolara poznatim pjevačicama, poput Jennifer Lopez i Mariah Carey, za nastupe na njegovim raskošnim zabavama. Pričalo se i kako je Monica varala bivšeg supruga s dotičnim, no to nikada nije potvrđeno.



Čini se kako uzavrele talijanska i francuska krv jednostavno nisu bile dobitna kombinacija za mirnu ljubavnu luku.