Caitlyn Jenner ipak kreće na spojeve s muškarcima?

Foto: Screenshot Youtube, Splash News

ČINI se kako su se kod Caitlyn Jenner neke stvari itekako promijenile.

Ili je to samo trik za prikupljanje što većeg broja gledatelja reality showa "I Am Cait", koji je u početku izazvao veliko zanimanje javnosti, no brzo je sve krenulo nizbrdo.
 
Već u drugom tjednu emitiranja, show je izgubio čak polovicu gledatelja, a šefovi televizijske kuće E! smatraju kako je to bilo zato što se Caitlyn medijski previše eksponirala.
 
Iako nemamo točnu potvrdu o čemu se ovdje radi, činjenica je kako je Caitlyn priznala da joj je dosta viđati se sa ženama, što je zapravo priznala u traileru za drugu sezonu spomenutog showa. "Da budemo iskreni, ne vidim se sa ženom u budućnosti." Prethodno je izjavila kako se ne vidi niti s muškarcem.
 
 
No, činjenica jest da je od promjene spola, Caitlyn bila vrlo skromna, kada je u pitanju njezin ljubavni život, a otkrila je i svoje vrlo konzervativne stavove, kada su u pitanju istospolni brakovi. 
 
"Kad se o ovoj temi počelo pričati, isprva nisam bila za to. Nekako mi se sviđala tradicija koja je oduvijek podrazumijevala muškarca i ženu. Nisu mi bili jasni. No, kako je odmicalo vrijeme, čini mi se da je dosta ljudi promijenilo razmišljanje o ovoj temi. Ne želim stajati na putu tuđe sreće. To nije moj posao. Ako vam je riječ 'brak' stvarno toliko važna, uz vas sam", rekla je Jenner prošle godine u intervjuu sa slavnom Ellen DeGeneres, koja je i sama u istospolnom braku.
 
Mi smo se u svemu ovome potpuno pogubile...