Channing je sretnik: Jenna Dewan pokazala savršeno tijelo na naslovnici poznatog časopisa

Foto: Women's Health, Instagram, Splash News, Press Foto

PRELIJEPA supruga Channinga Tatuma potpuno je spremna za ljeto.

Jenna Dewan Tatum osvojila nas je u isto vrijeme kada i Channing, u prvom nastavku popularnog filma "Step Up", na setu kojeg se par i upoznao.
 
 
Od tada, Tatumi zaustavljaju dah kada god se pojave na crvenom tepihu, imaju preslatku kćerkicu Everly, a slatkim obiteljskim fotografijama na društvenim mrežama, vraćaju vjeru u ljubav. No, 35-godišnja Jenna ovoga je puta pokazala nešto drugo, a to je savršena forma za ljeto, za koju se naporno pripremala čitave godine.
 
 
Naime, lijepa glumica i plesačica pojavila se na naslovnici časopisa Women's Health u plavo-bijelom bikiniju i s minimalno šminke te pokazala prekrasno tijelo, na kojem joj zavide mnoge žene.
 
 
No, i njezin Instagram profil pun je slika raznih aktivnosti, kojima slavna mama održava formu, a se što mi možemo reći jest svaka čast.
 
 
Podsjetimo, slavni par upoznao se 2006. godine, na setu filma "Step Up", no počeli su hodati nedugo nakon završetka snimanja. Tijekom romantičnog putovanja na Maui, 2008. godine, par se zaručio, a godinu dana kasnije su se i vjenčali. Kćerkica Everly Elizabeth stigla je 2013. godine, a iako se prije nekoliko mjeseci šuškalo kako je Jenna u drugom stanju, glasine su se pokazale neistinitima.
 
 
Pssst! Jenna je inače veganka i strastveni borac za prava životinja.