Christina pozirala bez šminke te pokazala da je smanjila doživljaje s pumpanjem usana

Foto: Splash News, Instagram

NEKADAŠNJA pop princeza pridružila se popisu slavnih žena koje nemaju problema pozirati bez šminke.

Radi se o 37-godišnjoj Christini Aguileri koja je nekada žarila i palila glazbenom scenom, a mnogi od vas sigurno se i dan danas sjećaju nekih njezinih najvećih hitova.
 
 
Sigurno se sjećate i njezinog modnog neukusa tijekom dva desetljeća karijere te brojnih beauty i make-up pogrešaka, no pjevačica je sada na naslovnici poznatog časopisa Paper odlučila pokazati kako izgleda bez trunke šminke.
 
 
Iako je priznala kako je "cura koja voli teatralnost i našminkano lice", pokazala je i kako je hrabra jer mnoge poznate i manje poznate dame osjećaju veliku nelagodu kada je u pitanju pokazivanje lica bez šminke, pogotovo ovako javno.
 
 
No jedna nam je stvar u editorijalu posebno zapala za oko, a to je činjenica kako Christinine usne nakon dugo vremena ne izgledaju jako napuhano, zbog čega je glazbenica u posljednje vrijeme bila na udaru brojnih kritika.
 
 
Da je očito nešto radila s njima dokazuju slike iz prošlosti na kojima je imala vrlo tanke usne, posebno gornju, a i njezini obožavatelji u komentarima su joj poručili da prestane s tim što radi s njima jer izgleda neprirodno i deformirano.
 
 
Iako joj usne i dalje izgledaju veće nego prije, nisu toliko strašne koliko su bile početkom godine. Procijenite sami.