Cvjetna snaga Aleksandre Dojčinović: Popularna dizajnerica otvorila prvu večer Fashion.hr-a

Foto: Press Foto

ALEKSANDRA Dojčinović sinoć je otvorila novu sezonu Fashion.hr-a na Zagrebačkom velesajmu.

Na pisti Fashion.hr-a poznata dizajnerica predstavila je kolekciju LeiLou koja označava mali pomak od dosadašnjih kreacija, a u fokusu je bila raskošna čipka i materijali s cvjetnim dezenom.

Volani oko vrata, kao jedan od hit detalja ove proljetne kolekcije, nalaze se na haljinama i prozračnim bluzama, a stil 70-ih godina provlači se kroz sve kreacije.

Obožavateljicama klasičnog stila Aleksandre Dojčinović sigurno će se dopasti zgodne pencil haljinice do ispod koljena, u ženstvenim bojama, ali sa strogim ovratnicima.

"Predstoji nam doba ženstvenosti, koja se u modu vraća na velika vrata s obzirom da su trendovi posljednjih godina više naginjali unisex varijanti. Sljedeću sezonu obilježit će fine forme, strukirani krojevi i romantika. U novoj kolekciji i ja sam posegnula za mašnama, ali ovog puta ne u kombinaciji s pastelnim nego baš suprotno, s fluorescentnim tonovima, kako i priliči ljetu. Osim toga, LeiLou djevojka i dalje ostaje pomalo vintage, ali kao modernizirana verzija mlade, neopterećene žene koja uživa u modnim transformacijama i kombiniranju", izjavila je Aleksandra Dojčinović.

Modele iz kolekcije koju je sinoć prikazala na pisti pogledajte u našoj galeriji!

 Psst! Večeras će svoju novu kolekciju na Fashion.hr-u predstaviti slavni dvojac eNVy Room!