Danas kreću nove "Pretty Little Liars": Objašnjavamo sve što se dogodilo u posljednjoj epizodi

Foto: Press Foto, Facebook

S LJETOM dolaze i nove epizode naših omiljenih serija.

Fanovi superpopularne serije "Pretty Little Liars" napokon su dočekali novu sezonu koja će se u Americi prikazati večeras, a čekaju ih velika iznenađenja, jer je posljednja epizoda postavila mnoga pitanja.

Index Rouge donosi temeljit pretres događaja iz zadnje prikazane epizode, kako bi u novu sezonu krenuli svjesni svih činjenica.

SPOILER ALERT! Ako niste gledali zadnje epizode, ne čitajte dalje!



U posljednjoj epizodi napokon smo doznali tko je novi A, odnosno tko su oni, novi zlikovci.



Otkriveno je kako djevojke sada plaši blizanka pokojne gospođe DiLaurentis, Mary Drake, koja se udružila s Alisoninim suprugom Elliotom Rollinsom.



Zašto?

Mary Drake prije 25 godina bila je pacijentica u ustanovi za mentalno oboljele gdje je rodila dječaka Charlieja. Charlieja je posvojila njezina sestra Jessica, Alisonina majka.

Charlie je kasnije promijenio spol i postao CeCe, odnosno A koja je glavnim junakinjama ove serije godinama zagorčavala život.



Odakle Alisonin muž u ovoj priči?

U posljednjoj epizodi Elliot govori Mary Drake: "Znaš da bi sve napravio za Charlotte", na što ona odgovara: "To si dokazao kad si se oženio za svoju rođakinju".


To ukazuje na činjenicu da je Elliot, novi Alisonin suprug, zapravo brat pokojne Charlotte, u seriji poznatije kao CeCe!

Kao da to nije dovoljno uzbuđenja, producenti su u posljednjoj epizodi odlučili u opasnost dovesti i Hannu koja se odlučila žrtvovati za dobrobit prijatelja i baciti se u ralje osobe za koju misli da je A.

Na kraju epizode vidjeli smo kako ju netko onesvještenu vuče po podu, a na novim posterima ona se uopće ne pojavljuje!

Hoće li Hanna preživjeti i kako će cure stati na kraj novim zlikovcima, vidjet ćemo uskoro!