Dizajner poznat po vrijeđanju žena popljuvao vjenčanicu Chiare Ferragni

SLAVNA talijanska blogerica Chiara Ferragni udala se prošle subote za repera Fedeza.

Vlasnica bloga The Blonde Salad na vjenčanju je nosila vjenčanicu Dior koju je samo za nju dizajnirala kreativna direktorica modne kuće Maria Grazia Chiuri.

Raskošna haljina u gornjem je dijelu bila načinjena od najdivnije čipke dok se donji dio sastojao od slojeva tila, koji je mladenka nakon same ceremonije vjenčanja skinula i otkrila da zapravo ima kratki čipkasti bodi.

Razrađeni detalji na čipkastom dijelu haljine, kao i (djelomično) klasični kroj s visokim ovratnikom, oduševili su javnost, no vjenčanica poznate blogerice ipak nije uspjela impresionirati jednog dizajnera koji često voli pljuvati po drugima. Riječ je o Stefanu Gabbani, polovici modnog dvojca Dolce & Gabbana, koji je ispod fotke na Instagramu časopisa Harper's Bazaar Chiarinu vjenčanicu u čiju je izradu uloženo preko 1600 sati ručnog rada nazvao "jeftinom" i tako razbjesnio obožavatelje blogerice koji su ga optužili da je ljubomoran jer mladenka nije izabrala vjenčanicu s njegovim potpisom.

Stefano je i ranije ove godine uspio razljutiti javnost kada je pjevačicu Selenu Gomez, koju mnogi smatraju jednom od najljepših žena na svijetu, nazvao "ružnom", a prije nje je na Instagramu izvrijeđao i Kate Moss.