Dokaz koji je otkrio da je Brad cijelo vrijeme bio prisutan u braku Jennifer i Justina

Foto: Getty

DODUŠE, ne onako kako ste možda pomislili.

Šoubiz svijet ne prestaje brujati o razvodu Jennifer Aniston i Justina Therouxa.

Iako je par sam potvrdio glasine o razvodu, to nije bilo ni približno dovoljno da se priče utišaju jer bivši supružnici nisu otkrili razlog zbog kojeg su se odlučili razvesti nakon samo 2 i pol godine braka.



I dok neki tvrde kako su problem bile brojne Justinove "prijateljice", drugi tvrde kako je Jennifer bila izvor problema jer nije htjela živjeti u New Yorku, ali ni imati djecu koju je Justin priželjkivao u skoro vrijeme. Spominjala se tu i glumica Naomi Watts no ništa od toga nikada nije potvrđeno.

A najnoviji tračevi uključuju i bivšeg supruga holivudske glumice, Brada Pitta, što ne čudi s obzirom na to da se većina obožavatelja nada pomirenju, a navodno je Justin poludio kada je shvatio da je Brad čitavo vrijeme prisutan u njihovu braku.



Kako prenosi US Weekly, Justin je u kući pronašao ljubavne poruke i pisma koje je Brad slao supruzi prije više od desetljeća kojih se Jennifer nikada nije riješila. "Izgledala si prelijepo večeras", "Već mi fališ", samo su neke od poruka koje joj je ostavljao.

"Justin je često imao takvih nesigurnih trenutaka u braku, iako ga je Jennifer uvjeravala da to nisu važne stvari", otkrio je izvor blizak paru koji ne vjeruje u Pitt-Aniston pomirenje.

"Postali su druge osobe otkad nisu zajedno, a tu su sada i Bradova djeca koja kompliciraju stvari."



Podsjetimo, Brad i holivudska miljenica u braku su bili od 2000. do 2005. godine, a razvod je zatražio Brad nakon što se fatalno zaljubio u Angelinu Jolie na setu filma "Gospodin i gospođa Smith".

No ni taj brak nije potrajao dugo, točnije 2 godine, a prvi put u 13 godina i Brad i Jennifer su samci, zbog čega su obožavatelji poludjeli.