Domaća voditeljica sinoć je nosila ruž koji neke žene jednostavno ne znaju nositi

Foto: Bojan Zibar, Instagram

DOMAĆA voditeljica ima sve make-up trikove u malom prstu.
 
To je potvrdila i sinoć, na svečanom otvorenju 14. Vip Oscar revije i hrvatske premijere najvećeg favorita na ovogodišnjim Oscarima – Oblik vode u Kaptol Boutique Cinema by CineStar. Ivana Mišerić na event je došla u elegantnoj crnoj baršunastoj haljini domaće dizajnerice Aleksandre Dojčinović koju je iskombinirala s crvenim salonkama na špic, a glamurozni look upotpunila je ružem u dubokoj smeđoj nijansi.
 
 
Osim usana, istaknula je i oči laganim smokey eyeom, a crno sjenilo dodatno je naglasilo njihovo plavetnilo, no danas od nje krademo make-up trikove za uspješno nošenje tamnog ruža:
 
1. Za razliku od jarko crvenog ruža koji skreće pažnju sa svih nepravilnosti na licu, tamni ruževi dodatno ih ističu. Stoga je prvi korak, prije nanošenja ruža, postizanje ujednačenog tena pomoću korektora i pudera.
 
2. Usnama treba dodatna njega prije nanošenja tamnog ruža, pogotovo u zimskim mjesecima kada se suše više nego ostatkom godine. Najbolje je prije izlaska napraviti lagani piling usana koji će ukloniti mrtve stanice i učiniti ih nježnijima te podatnijima za tamni ruž.
 
3. I u ovom slučaju vrijedi pravilo da vam uz ruž ne treba jaki make-up na očima. Lagani smokey eye, poput Ivanina, ili mačkasta linija tušem bit će sasvim dovoljni za glamurozan izgled.
 
4. Za punije usne nabavite i olovku u nijansi ruža. Olovkom prvo obrubite usne, zatim popunite i ostatak te preko svega nanesite ruž. Šminka će tako trajati duže, a vaše usne izgledat će primamljivije.
 
5. Iskombinirajte ruž s odjećom. Tamni ruž uvijek će najbolje izgledati u kompletu s odjećom u tamnim bojama i to je formula s kojom baš nikada ne možete pogriješiti.