Domagoj Vida supruzi priredio iznenađenje: "Ljubav je preslaba riječ za nas"

Foto: Instagram

DOMAGOJ Vida osvojio je srca obožavateljica i javnosti tijekom, ali i nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji. U međuvremenu, pod povećalo javnosti došli su i njegova supruga Ivana te sin David.

Već smo usvojili to da je Domagoj Vida bećar širokog srca, a njegova supruga na svojem je Instagram objavila jedan video kojim je to dodatno dokazala.

Naime, Ivana Vida opisala je kakvo joj je iznenađenje priredio suprug.

"Ljubav je preslaba riječ za ovo"

Ispričala je kako ju je suprug nazvao u 4:15 ujutro i rekao joj da se ne ljuti što ju je probudio te da samo izađe na balkon. Ispričala je kako je odmah izašla na balkon te kako su na cesti stajali tamburaši i njezin suprug.

"Ne, ovo nije ljubav, jer ljubav je preslaba riječ za nas. Samo se mogu zahvaliti Bogu što te je 'stavio' na moj put i što si moj anđeo čuvar, od prve minute našeg susreta", poručila je Ivana Domagoju i ispričala se susjedima zbog buke uz poruku kako njih dvoje imaju dijagnozu, ali onu ljubavnu.

S tamburašima je na cesti bio i Domagoj Vida koji je s njima svojoj crnokosoj Ivani otpjevao pjesmu: "Zbog jedne divne crne žene".