Dovoljno da ju pogledaš: Zac Efron gol i u drugom nastavku komedije "Neighbors"

Foto: Screenshot Youtube, Instagram

ZACA Efrona ove ćemo godine, među ostalim, gledati i u nastavku popularne komedije iz 2014. godine.

Naša celebrity simpatija, Zac Efron, posljednjih je mjeseci vrlo zaposlen, a jedan od filmova u kojemu ćemo ga gledati ove godine, je i komedija "Neighbors 2".

I dok je u prošlom nastavku Zac, zajedno sa svojim bratstvom, maltretirao susjede, koje glume Seth Rogen i Rose Byrnes, ovoga puta njih troje udružuju snage protiv sestrinstva, kojem im zadaje glavobolje i na čelu kojeg je mlada glumica Chloe Grace Moretz, koja je ujedno i bivša djevojka Brooklyna Beckhama.
 
Naime, Seth i Rose pokušavaju prodati kuću, koja se nalazi pored spomenutog sestrinstva te smiriti cure željne tuluma i dobre zabave, a u pomoć zatim pozivaju Zaca.

U novom nastavku ponovno se pojavljuje i zgodni mlađi brat slavnog Jamesa Francoa, Dave te Selena Gomez, a i Zac pokazuje mišiće, što baš nikada nije loša stvar. Film u kina dolazi u svibnju.
 
A osim što dobro zarađuje, Zacu cvjetaju ruže i na privatnom planu. I dalje je u sretnoj vezi s manje poznatom manekenkom Sami Miro, a tražen je gost i u raznim televizijskim show-owima.
 
Tako je nedavno gostovao kod savne Ellen DeGeneres, gdje je twerkao te slavnoj voditeljici čak zaplesao u krilu. I dok bi nama srce počelo ubrzano kucati, Ellen je već godinama u sretnom braku s glumicom Portijom De Rossi, s kojom je nedavno posvojila i dijete.
 
Ako ništa drugo, možemo barem zamišljati da smo na njezinom mjestu.