Doznali smo zašto je lipanjski BeautyBox rasprodan u rekordnoj količini!

Foto: Promo

ČAK je devet razloga zašto je lipanjski BeautyBox rasprodan u tako kratkom vremenu i u toliko primjeraka. I dok djevojke traže kutijicu više, veliki broj pretplatnica uživa u devet proizvoda, od kojih su čak šest full size!!

WOW! Za super ljeto pobrinuo se tim BeautyBoxa. Svoje pretplatnice razveselili su s čak devet ljetnih proizvoda čija vrijednost je gotovo 400 kuna. Da, dobro vidiš! Priča o super proizvodima iz lipanjske BeautyBoxice proširila se društvenim mrežama, a kutijica sreće tropskog dizajna našla je mjesto na policama, radnim stolovima i ormarićima djevojaka.

Doznali smo koji su to proizvodi osvojili djevojke diljem Hrvatske!

Titulu jednog od favorita među proizvodima odnijela je marmelada. I tim BeautyBoxa zna da želiš biti lijepa i preplanula, pa je za tebe pripremio AFRODITA Sun Care Tropical marmeladu od 200 ml (74, 99 kn). Hit plaže, marmelada sa zaštitnim faktorom 10 osigurava sigurno, brzo i intenzivno dobivanje preplanulog tena. Znamo da želiš! Ima li boljeg načina od sunčanja uz miris kokosa s Filipina u kombinaciji s ekstraktom mrkve i kakaom? Marmelada vlaži kožu i opskrbljuje je hranjivim tvarima.

I dok ti razmišljaš o tome kako zaustaviti znakove starenja, BeautyBox ti je pripremio SKEYNDOR Power Hyaluronic Booster, 15 ml (162, 20 kn). Kombinacija fragmenata hijaluronske kiseline te aktivatora akvaporina dubinski hidratizira kožu štiteći je od gubitka vode. Nakon nanošenja boostera na očišćenu kožu bore će biti manje vidljive, a koža meka i blistava. BeautyBox zna kako biti mlada kada godine ne idu u prilog.

U pripremama si za ljetovanje, a čeka te dosadna depilacija? Olakšaj si i ubrzaj proces uz ČUPKO set za depilaciju lica za osjetljivu kožu (originalno pakiranje 16/1, 29, 90 kn).

Traku je dovoljno trljati 20 sekundu između dlanova, razdvojiti je i staviti na željeno mjesto, pritisnuti i naglo potegnuti u suprotnom smjeru od rasta dlačica. Trake možeš koristiti za uklanjanje dlačica na licu, pazuhu ili bikiniju.

Neugodan miris sada možeš izbjeći uz DR.ORGANIC dezodorans, originalno pakiranje 50 ml (59, 90 kn). Blagi biljni ekstrakti u obliku tekuće kreme osiguravaju cjelodnevnu zaštitu i svježinu. Nakon korištenja koža pazuha je meka i njegovana, a roll-on ne sadrži antiperspirante, aluminij, cirkonij, aluminij klorohidrat, SLS ni parabene. Ne brini, ne ostavlja bijeli trag na odjeći.

U kutijici sreće nalazi se Avon Luck Limitless EdP, uzorak, 1 ml (originalno pakiranje 50 ml, 205, 00 kn) nastao u kombinaciji jantara sa snagom dijamanta. Miris nastaje kombinacijom pomela, zlatne orhideje i madagaskarske vanilije, a služi stvaranju samopouzdanja. Jesi li spremna isprobati ovu senzaciju?

Loš dan? Kosa te ne sluša? Ne stoji nikako? Isprobaj JOHN FRIEDA Luxurious Volume Touchably Full šampon (uzorak, 8 ml, originalno pakiranje 250 ml, 64, 90 kn) i regenerator (uzorak, 8 ml, originalno pakiranje 250 ml, 64, 90 kn). Šampon će tvoju tanku i beživotnu kosu učiniti punom volumena s kompleksom Caffeine Vitality dok regenerator potiče mekoću i olakšava raspetljavanje kose.

Za dodatnu brigu o kosi pobrinula se TETA VIOLETA sa silikonskom gumicom za kosu (originalno pakiranje, gratis), od koje ona neće popucati. Hej? Pa tko bi na plus 30 nosi raspuštenu kosu?!

Najdosadnija ljetna napast, celulit i dalje je tu. Sreži ga uz pomoć GEOMAR anticelulitnog blata s morskim algama. Blato je idealno za područja zahvaćena tvrdokornim celulitom gdje stvara lipolitički učinak, obnavlja kožu i vraća joj elastičnost. Super je što masku možeš koristiti i kao piling.

Okej, sada i ti znaš zašto je lipanjska kutijica sreće toliko popularna. I ti još uvijek stigneš na svoja kućna vrata primiti super iznenađenje. Klikni na www.beautybox.hr i ljetni dvobroj koja će te osvojiti na prvu. Sigurni smo u to! Jednokratno kutija košta 99 kuna plus 25 kuna poštarina, dok je u pretplati 89 kuna plus poštarina. Vrijeme je za beauty proizvode. Što čekaš?