Dvije suknjice od 300 kuna koje trenutno nose sve trendseterice

Foto: Instagram

VOLIMO misliti kako smo prvi, koji će vam otkriti kada uočimo neki novi trend.

A to je upravo ono što smo napravili ovih dana, zahvaljujući modnim blogericama i street style zvijezdama, čije kombinacije rado pratimo na društvenim mrežama, poput Instagrama i Pinteresta.

 
Zanima vas što smo otkrile? Dvije genijalne, jesenske suknjice iz Manga, koje su zaludjele trendeseterice širom svijeta, a obje mogu biti vaše po cijeni od 300 kuna.
 
 
Za početak, radi se o kratkoj, crnoj suknjici, koja je napravljena od lakirane kože, i koja je naprijed zavezana u zanimljivu mašnicu, na kojoj stoji i glomazna, srebrna kopča, a jedan je kraj i nešto duži.
 
 
Druga suknjica je također crna, mini i od lakirane kože, no na sredini ima zanimljiv zip detalj te srebrne gumbiće, koji joj u trenu daruju raskošniji izgled.
 
 
Trendeseterice ih nose na puno zanimljivih načina: s običnim majicama i dugim kaputima, uz majice leopard uzorka, traper jakne i dolčevite pa čak i hoodie majice.
 
 
Dakle, ne samo da smo vam otkrili novi trend, već vam donosimo i nekoliko načina kako ga nositi, a to nas itekako veseli.
 
 
Kako vam se sviđaju suknjice?