Džemper i biciklističke tajice: Zašto je Kendall ove komade spakirala za Pariz?

Foto: Rex 

BAŠ kao i mnoge druge slavne "face" iz modne industrije, Kendall Jenner trenutno je u Parizu, gdje je u tijeku Tjedan mode. 

Nakon što je odradila reviju za dizajnersku kuću Miu Miu, 21-godišnjakinja je pistu zamijenila pariškim ulicama, gdje je "uhvaćena" u jako čudnom izdanju. Iako smo navikli na njene neobične i nespojive odjevne kombinacije, ovaj nas je outfit potpuno zbunio.
 
 
Iako je ljeto, Kendall je obukla debeli žuti džemper, kojeg je iskombinirala s uskim hlačama do koljena, koje na prvi pogled izgledaju kao biciklističke tajice.
 
 
Manekenka je sve upotpunila i rastezljivom trakom za kosu, neobičnim mini naočalama te minimalističkim sandalama na visoku petu.
 
 
Nismo baš sigurni što je mislila njena stilistica kada joj je slagala ovaj čudni styling, ali ako joj je cilj bio da Kendall privuče pažnju, to joj je definitivno pošlo za rukom. 
 
Kendall nije jedina koja je za Pariz, usred ljeta, spakirala zimske komade. I njena prijateljica te kolegica Bella Hadid viđena je u "zimskom" izdanju s krznenom stolom, a njen outfit možete pogledati OVDJE.