Ecija Ivušić od glave do pete nosi boju koja ženama uvijek jamči komplimente

NE postoji jednostavniji način da izgledate i osjećate se dobro nego da odjenete neki crveni komad.

Boja koja dokazano pristaje baš svima, bez obzira na boju očiju, kose ili tena, ima i odličan psihološki efekt. Naime, brojna istraživanja pokazala su da se žene osjećaju puno privlačnije, samouvjerenije i seksepilnije kada nose crveno, dok muškarci, s druge strane, uvijek prvo primijete ženu u crvenom. 

Svega toga je očito jako dobro svjesna naša poznata radijska voditeljica Ecija Ivušić, koja je za noćni izlazak preko vikenda odlučila odjenuti crveno od glave do pete.

Ecija je na svojem Instagramu objavila fotografiju na kojoj nosi mini haljinu s mašnom oko vrata, krznenu bundu i lakirane sandale s platformom i visokom petom, sve u crvenoj boji, dok je crvenilo sjajno razbila ružičastim ružem na usnama te tako usput pokazala i da ova nekoć zabranjena kombinacija boja zapravo izgleda neodoljivo.

U galeriji koju je podijelila na Instagramu, uz fotku iz izlaska, Ecija je objavila i jednu s posla (kliknite strelicu na objavi), na kojoj ima puno ležerniji, ali jednako dobar stajling s ključnim komadima sezone - sivim sakoom i trapericama ravnog kroja. U svakom slučaju, bila skockana ili opuštena, Ecija je uvijek u koraku s trendovima.