Emily Ratajkowski je pokazala kako ćemo ove godine kombinirati traperice i čizme

Foto: Broad Image

MANEKENKA Emily Ratajkowski skockana je u svim prilikama, pa čak i dok šeće psa.

Tako je nedavno tijekom šetnje sa svojim ljubimcem najavila jedan veliki jesenski trend, a sada je potvrdila i jednu hit kombinaciju za ovu sezonu. Radi se o kombinaciji traperica i čizama koja je u modi svake jeseni i zime, a mijenjaju se jedino modeli traperica, odnosno čizama.

S obzorom na to da su ove godine najpopularnije traperice s ravnim nogavicama, više nije tako popularno uvući nogavice u čizme, jer s ovakvim modelom to nije ni moguće. Nogavice se sada nose preko čizama, a za takvu kombinaciju najlaskaviji odabir su modeli s visokom potpeticom i, po mogućnosti, na špic, baš poput ovih koje nosi Emily.

I vrapci na granama već znaju da visoke potpetice čine noge naizgled vitkijima, a takav efekt ima i špicasti vrh. Za još bolji izgled nogu odaberite traperice visokog struka i uvucite majicu u njih, kao što je napravila i manekenka te, poput nje, svemu dodajte i upečatljiv remen koji će vam osim vitkijeg izgleda osigurati i stilske bodove.

Zapravo su svi komadi koje manekenka nosi, uključujući i predimenzionirani sako, trenutno jako popularni, pa njezinu kombinaciju slobodno možete potpuno iskopirati.