Emily Ratajkowski se ni u braku ne odriče svog tajnog oružja zavođenja

Foto: Instagram

BRAČNI život nije ju promijenio.
 
Prije nešto manje od dva tjedna Emily Ratajkowski iznenadila je sve viješću da se udala i to samo par dana nakon što je javnost saznala da ima novog dečka. Manekenka je "sudbonosno da" izrekla relativno nepoznatom glumcu i producentu Sebastianu Bearu-McClardu s kojim je prvi put u javnosti viđena prije manje od mjesec dana, točnije na Valentinovo.
 
 
A Emily i Sebastian u nedjelju su se prvi put pojavili u javnosti kao bračni par na Vanity Fair Oscar partyju, gdje je manekenka dokazala da se u braku nije odrekla svog seksi stila. Vitka Britanka nosila je prekrasnu baršunastu haljinu boje vina s potpisom dizajnera Zaca Posena koja je naglasila njene najpoznatije adute.
 
 
Gornji dio haljine, koji je skrojen kao klasični korzet s dubokim, okruglim dekolteom, naglasio je njen uski struk, ali i bujno poprsje koje je Emily dodatno istaknula push-up grudnjakom.
 
 
Manekenka je look nadopunila i zagasito crvenom clutch torbicom te neurednim niskim konjskim repom koji je svezala vrpcom u boji haljine i koji joj je podario dodatnu dozu seksepila. 
 
 
Njen suprug se držao klasike, ali je u crnom odijelu s bijelom košuljom također bio jako zgodan, što znači da su njih dvoje na dobrom putu da u postanu jedan od najbolje odjevenih celebrity parova.