Eva Mendes o Ryanu Goslingu: "Nisam htjela biti majka dok nisam upoznala njega"

Foto: EPA-EFE, Instagram

GLUMICA Eva Mendes i glumac Ryan Gosling jedan su od rijetkih holivudskih parova koji svoj privatni život vješto skrivaju od očiju javnost.

U stabilnoj vezi su već osam godina te imaju dvoje djece, kćerkice Esmeraldu i Amandu, a upravo su one jedan od glavnih razloga zbog kojih čuvaju svoju privatnost, kako je jednom prilikom za časopis People otkrio sam Gosling.

Eva se zbog majčinstva povukla i iz glume, a sada je u intervjuu za časopis Women's Health, čija je nova zvijezda naslovnice, otkrila da dobar dio svog života uopće nije htjela biti majka.

"Majčinstvo mi nije bilo ni na kraj pameti. Onda se dogodio Ryan Gosling. Kada sam se zaljubila u njega, sve je dobilo smisao. Htjela sam imati njegovu djecu. To je imalo baš veze s njim", ispričala je Mendes i dodala kako danas uživa u ulozi majke.

"Ja sam samo mama i zbog toga sam i više nego sretna", izjavila je.

Inače, Eva i Ryan upoznali su se na snimanju filma "Grijesi očeva" 2011. godine te su ispočetka tajili svoju vezu. Tri godine poslije na svijet je došla njihova prva kći Esmeralda, a 2016. dobili su i Amandu.