Evu Longoriju zaprosio markantni dečko: Tko je Jose Antonio Baston?

Foto: Instagram, Splash News

EVA Longoria je zaručena.
 
40-godišnja zvijezda serije "Očajne kućanice", a sada i scenaristica, zauvijek će pamtiti nedavno putovanje u Dubai, gdje je pred nju kleknuo njezin dečko Jose Antonio Baston.
 
Sretne vijesti saznale smo preko njezinog Instagrama, gdje je Eva objavila sliku poljupca u pustinji te velikog prstena na ruci. "To se dogodilo. Zaruke, Dubai, sreća", napisala je lijepa glumica ispod slike.
 
 
Lijepi par u Dubai je krenuo zbog poslovnih obaveza, kako bi prisustvovao na Dubai International Film Festivalu.
 
Podsjetimo, par je zajedno od 2013. godine, a markantni Jose Antonio, osim što je zgodan, je i bogat i uspješan. Naime, on je predsjednik tvrtke Grupo Televisa, najvećeg svjetskog španjolskog medijskog konglomerata. Naravno, nismo mogle ne primijetiti i njegov istančan ukus za modu, zbog čega se par često proglašavalo jednim od najljepših.
 
 
A kada smo mislile da ne može bolje, otkrili smo i kako je meksički biznismen i romantičan. Kako prenosi E! Online, 45-godišnji Jose je za svoju dragu organizirao piknik u pustinji, na tepisima i jastucima te uz latice ruža. Naravno, tu su bile i deve i šampanjac pa je sve bilo u znaku velikog događaja.
 
Nepoznati izvor otkrio je kako Eva ne može biti sretnija, a mi se nadamo da će ovoga puta brak potrajati.
 
 
Inače, ovo je glumici treći brak. Od 2002.-2004. godine bila je u braku s glumcem Tylerom Christopherom, a od 2007.-2011. godine s NBA košarkašem Tonyjem Parkerom, koji ju je varao na sve strane. U međuvremenu je ljubovala i s bratom slavne glumice Penelope Cruz, Eduardom, no ni ta ljubav nije potrajala.
 
 
No, čini se kako se sve događa s razlogom. Čestitke sretnom paru!