Frajer po našoj mjeri: Theo James ukrasio naslovnicu časopisa Essential Homme

Foto: Essential Homme, Screenshot Youtube, Splash News

ZVIJEZDA trilogije "Različita" uvijek je rado viđen gost naslovnica popularnih časopisa.

A posljednja u nizu koju je ukrasio, bila je ona časopisa Essential Homme.
 
 
31-godišnji glumac tako se raspričao o djetinjstvu, ali i karijeri, koja je krenula uzlaznom putanjom, nakon što je u kina došao prvi nastavak trilogije "Različita", a svi su se pitali tko je taj frajer prodornog pogleda, punih usnica, koji još k tome ima i sexy tijelo.
 
 
"Počeo sam kasno glumiti, no vjerujem u sve izbore koje sam napravio, prije nego sam došao ovdje gdje sam danas. Hoću li biti glumac cijeli svoj život? Ne znam! Nisam siguran, jer promjena je uvijek dobra, no znam da što god ću raditi, to će biti povezano s glumom", otkrio je u intervjuu.
 
Što se tiče djetinjstva, otkrio je kako je bio obični klinac, koji je obožavao hip-hop i košarku te se pretvarao da je više cool, nego što je to doista bio.
 
 
Inače, njegovo pravo ime je Theodore Peter Jame Kinnaird Taptiklis, iako vjerojatno ne postoji osoba na svijetu koja ga je ikad tako nazvala. Priznaje i kako je svjestan svog izgleda, no da se nada kako u dobivanju uloga ipak presuđuje njegov talent.
 
 
No, na žalost svih pripadnica ljepšeg spola, Theo od 2009. godine ljubi glumicu Ruth Kearney, a kloni se i društvenih mreža pa ga ne možemo "škicati" na Instagramu.