Genijalna pletenica Emilije Clarke oduševit će obožavatelje Igre prijestolja

Foto: WENN, Instagram

SINOĆ je u poznatoj njujorškoj dvorani Radio City Music Hall održana svečana premijera osme, ujedno i posljednje sezone megapopularne serije Igra prijestolja. 

Glavne zvijezde serije za ovaj događaj su se posebno skockale, a najviše se ipak potrudila Emilia Clarke koja u seriji tumači vladaricu zmajeva Daenerys Targaryen.

Ona se na premijeri pojavila u bajkovitoj plavoj haljini s volanima, načinjenoj od slojeva tila koju potpisuje modna kuća Valentino i kojom nam je umalo uspjela skrenuti pažnju sa svoje frizure. No da se to ne dogodi pobrinula se njena frizerka koja je Emilijinu frizuru objavila na Instagramu.

"Večerašnjom pletenicom smo odali počast kraljici zmajeva", napisala je frizerka ispod fotke Emilijine genijalne pletenice koja izgledom podsjeća na bodlje na zmajevim leđima.

Frizurom se kasnije na Instagramu pohvalila i glumica koja nam je u galeriji fotki pružila i malo bolji pogled na svoj odvažan make-up s crvenim sjenilom i ružem boje vina.

Osim Emilije, na premijeri nas je posebno oduševio i glumac Jason Momoa svojim hrabrim stajlingom koji možete pogledati OVDJE.