Georgina napokon progovorila o vezi s Cristianom kojeg se godinama proziva da je gay

Foto: Instagram, Getty

ZARUČNICA Cristiana Ronalda i majka njegovog najmlađeg djeteta prvi put je otkrila detalje o njihovoj vezi. 
 
Iako se šuškalo da ju je nogometaš za vrijeme trudnoće prevario s portugalskom starletom Natachom Sofijom, Ronaldo je glasine porekao, a par je očito brzo prešao preko svega jer im u vezi trenutno samo cvjetaju ruže.
 
 
Cristiano je Georginu Rodriguez prvi put primijetio na eventu modne kuće Dolce&Gabbana 2016. godine, a u to vrijeme ona je radila kao prodavačica u Guccijevoj trgovini u Madridu. Ubrzo nakon toga su prohodali, ali kada su u javnost procurile njihove prve zajedničke paparazzo fotke, Georgina je dobila otkaz jer se njenim šefovima nije svidjela tolika medijska pažnja. No nije dugo bila nezaposlena - veza s najpoznatijim nogometašem na svijetu, ali i njen atraktivni izgled, brzo su joj osigurali posao modela. 
 
 
No njena karijera bila je kratkog vijeka jer je Georgina brzo ostala trudna. A čini se da će i budući angažmani trebati pričekati, jer se 22-godišnjakinja sada odlučila potpuno posvetiti majčinstvu, iako je brzo nakon porođaja pokazala manekensku figuru.  
 
 
Georgina i Ronaldo sredinom studenog ove godine dobili su kćer Alanu Martinu, a osim nje Cristiano ima još  troje djece koje su mu rodile surogat majke. 
 
 
"Djeca su naša najveća radost. Čim se probudimo, izgrlimo ih i izljubimo," otkrila je Georgina u intervjuu za španjolski časopis Hola i dodala da su od rođenja svog biološkog djeteta Cristiano i ona još sretniji i zaljubljeniji. 
 
 
Zanimljivo jest da je netom prije no što je upoznao Georginu Cristiano na jednoj utakmici kolegi iz suparničke momčadi, koji ga je nazvao homoseksualcem, odgovorio: "Da, gay sam, ali jako bogati gay", a o njegovoj seksualnoj orijentaciji šuškalo se već i puno ranije. Još dok je bio u vezi s ruskom manekenkom Irinom Shayk kružile su glasine da je nogometaš plaća da mu u javnosti glumi djevojku samo kako se ne bi doznalo da je gay.
 
 
Ipak, sumnjamo da bi manekenka pet godina glumila nečiju djevojku samo zbog novca, jer već je tada imala uspješnu karijeru te je upravo na poslu upoznala i Ronalda, kada su 2008. godine oboje bili zaštitna lica modne kuće Armani. No paralelno s glasinama o njegovoj seksualnosti, Ronalda oduvijek prate i priče o tome da je ženskaroš te da ne može biti vjeran samo jednoj ženi, a to je navodno bio i razlog njegovog prekida s Irinom. Što je prava istina, možda nikada i nećemo doznati.
 
 
Pssst! Prva fotka Ronaldove kćeri i zaručnice iz rodilišta jedna je od tri najlajkanije fotografije na Instagramu u 2017. godini. Koje su preostale dvije, možete otkriti OVDJE.