Gigi Hadid razbjesnili komentari o njezinom stilu: "Prestanite biti podli"

IAKO slovi za jednu od najutjecajnijih trendseterica današnjice, stil manekenke Gigi Hadid ne dopada se baš svima, što je i posve razumljivo jer su ukusi različiti.

Ipak, manekenku su kritike na račun njezinog stila uspjele razbjesniti te se na Twitteru odlučila obračunati s hejterima. Kako prenosi Cosmopolitan, nakon što je jedan korisnik društvene mreže u tvitu koji je sada obrisan napisao da se prije oblačila puno bolje i više seksi te da ne zna što se dogodilo s njezinim stilom, drugi je komentirao da je za sve kriva Gigina stilistica Mimi Cuttrell, na što je manekenka, koja se inače ne obzire na takve kritike, ipak odlučila reagirati.

"Morate se ponekad j***no smiriti", napisala je Gigi u tvitu u kojem je prozvala korisnika koji je kritizirao njezinu stilisticu te je objasnila da ne traži ničije odobrenje za svoje odjevne kombinacije i da se zbog kritika definitivno neće početi oblačiti drugačije. Zatim je objavila još jedan tvit u istom stilu kojim je svima poručila da prestanu biti okrutni na društvenim mrežama.

"Svi pričaju o osnaživanju žena. Ja podržavam i žene koje pokazuju kožu i one koje je ne pokazuju. Sve je stvar izbora. Tako i ja ponekad pokažem malo više kože, ali se i zakopčana do grla osjećam seksi i nastavit ću se odijevati kako želim", poručila je Gigi i barem nakratko ušutkala hejtere.