Gigi Hadid sinoć je predstavila svoju kolekciju, no svi su pričali o njezinom trbuhu

Foto: REX, Getty

NAKON depresivnog siječnja, modni i šoubiz svijet ponovno se budi.
 
A među najposjećenijim događanjima, sinoć je svakako bila revija Tommyja Hilfigera, koji je u Venice Beachu u Kaliforniji, predstavio svoju drugu kolekciju sa slavnom manekenkom Gigi Hadid.
 
 
Iako je proljetno-ljetna kolekcija, o kojoj smo vam već pisali, izazvala veliko zanimanje žena diljem svijeta, zbog preslatkih komada koji uključuju i badiće te su reviju nosile i ostale slavne manekenke, poput Belle Hadid, Hailey Baldwin i Joan Smalls, najviše pažnje izazvala je sama Gigi.
 
 
 
Točnije, pažnju je privukao njezin mišićavi trbuh, no dio obožavatelja napao je manekenku da je premršava,  a na nekim slikama, lijepoj plavuši se vide i rebra.
 
 
Podsjetimo, Gigi je na početku karijere osvajala i činjenicom da je imala "mesa". Preciznije, njezine zanosne obline slavile su se kao početak ere stvarnih žena u modnome svijetu pa ne čudi što se dio obožavatelja pobunio zbog novonastale situacije.
 
 
 
No, unatoč tome, vjerujemo kako će kolekcija biti itekako popularna, a maxi haljine, traper jaknice, badiće, duge hoodie-ce i romantične topiće, možete kupiti već danas.