Gilberto Fritsch, brazilski model čiji impresivni trokut žene ostavlja bez daha

Foto: Press Foto, Instagram

BRAZILSKI model Gilberto Fritsch svoj uspjeh može zahvaliti dječačkom licu dobrog maminog sina koje dolazi u kompletu sa nevjerojatnim tijelom koje već godinama pažljivo gradi u teretani.



Ljepotan koji jednako dobro izgleda i u odijelu i kaputu i kupaćim gaćama, ima smeđe oči i kosu i visok je 188 cm, a premda pretpostavljamo da je u kasnim dvadesetima, poput mnogih manekena mudro skriva datum rođenja.



Popularni Gilberto radi u Brazilu, Milanu i Parizu, u gradovima u kojima ga zastupaju agencije Way Model, I Love Management i Elite Models, i do sada je imao čast stati ispred objektiva brojnih cijenjenih fotografa kao što su Maurizio Montani, Wong Sim, Maurizio Montani i Max Baier.



Ovaj sexy frajer obožava putovanja i kavu - na svom Instagram profilu na kojem ga prati skoro 20 000 ljudi opisuje se kao "ubojica komaraca i ovisnik o kavi". Uz ove mišiće, znači ima i dobar smisao za humor.


 

Mišićavi Brazilac slobodno vrijeme najviše voli provoditi s prijateljima, svira i gitaru, a ako je suditi po fotkama s njegovog Instagrama - trenutno je slobodan.