Glumice u sedamdesetima sinoć su pomele konkurenciju na crvenom tepihu u Veneciji

Foto: Splash
 
ZA njih su godine samo brojke. 
 
Dvije proslavljene glumice sinoć su pojavile na crvenom tepihu 74. Venecijanskog filmskog festivala, na premijeri filma "The Leisure Seeker", i sve prisutne ostavile bez teksta. 70-godišnja Susan Sarandon došla je u pratnji svojih zgodnih sinova i pokazala bujni dekolte.
 
 
Riđokosa glumica je za crveni tepih odabrala elegantnu dugu crnu haljinu modne kuće Hugo Boss, koja joj je pristajala kao salivena. Susan je kroz visoki prorez otkrila i vitke noge, na kojima bi joj pozavidjele i dvostruko, ako ne i trostruko, mlađe kolegice.
 
 
Glumica se držala one "manje je više" pa nije pretjerala ni s detaljima, a jedini modni dodaci bili su joj crna torbica, srebrne naušnice i neizbježne sunčane naočale, koje je kasnije ipak skinula i pokazala da nema što skrivati.
 
 
Još jedna dama u godinama koja je pomela mlađu konkurenciju na crvenom tepihu u Veneciji bila je 72-godišnja Helen Mirren. Na premijeru je došla kao članica glumačke postave filma, a pratnju joj činio deset godina stariji kolega glumac, Donald Sutherland.
 
 
Oskarovka je na crvenom tepihu zablistala u crno-bijeloj haljini luksuznog brenda Sassi Holford, a i ona je otkrila dekolte kroz prozirni gornji dio haljine. 
 
 
Helen je, također, pametno birala modne dodatke pa je efektnu haljinu iskombinirala samo s crnom clutch torbicom i visećim naušnicama, koje uvijek izgledaju odlično na kratkoj kosi. A iako su obje otkrile svoje adute, glumice su izgledale izrazito elegantno te dokazale da su i dalje "komadi", ali i prave holivudske dive.