Hailey Bieber otkrila zašto se dugo osjećala manje vrijednom od Kendall i Gigi

Foto: X17, Instagram

HAILEY se ponovno našla na naslovnici Voguea, ovaj put u australskom izdanju časopisa za listopad. 

Osim fotkanja bez trunke šminke, Hailey je odlučila i otvoreno progovoriti o problemima u svojoj manekenskoj karijeri te o uspoređivanju sa slavnim kolegicama Kendall Jenner i sestrama Hadid. 

Iako trenutno ima vrlo uspješnu karijeru u komercijalnom manekenstvu jer se pojavljuje u mnoštvu kampanja poznatih brendova te je zaštitno lice istih, Hailey je godinama smatrala da nema kvalitete potrebne za uspjeh u manekenstvu. 

 

"Ja nisam cura s piste i često sam se osjećala manje vrijednom od svojih prijateljica. Pogledajte Kendall, Bellu i Gigi... Sve tri su visoke i nose svaku reviju... Neko vrijeme sam se osjećala kao da ne mogu imati manekensku karijeru jer ne nosim revije", izjavila je Hailey koja je visoka 172 cm, dok su druge spomenute manekenke visoke oko 180 cm. 

Premda je nailazila na prepreke u karijeri zbog visine (čak su joj i voditelji castinga govorili da jednostavno nije stvorena za manekenku), Hailey je danas vrlo uspješna u svome poslu, a nerijetko se pojavljuje i na pistama noseći odjeću slavnih dizajnera kao što su Versace i Miu Miu. 

Dodala je kako je sada zadovoljna sa svojim mjestom "pod modnim suncem" te da joj jako laska što se mnogi brendovi otimaju za nju kao zaštitno lice kampanja i kolekcija.